‘Praten over ons gevoel, dat zijn wij boeren niet gewend’

‘Life is full of important choices’, staat op het T-shirt van Hendrik Jan Hoogendoorn. Het is de boerenzoon uit Kamerik ten voeten uit: zelf maakte hij twee keer in zijn loopbaan een belangrijke keuze, door te breken met de voor hem uitgestippelde route….
Lees hier [pdf] het hele interview met Hendrik Jan Hoogendoorn door Laura van der Burgt. Eerder verscheen dit interview in Rabo & Co, ledenblad van Rabobank Rijn en Veenstromen, zomer 2023

‘Het goede boerenleven delen’

…De bewogen historie van de familie Hoogendoorn wordt getypeerd door successen én tegenslagen. Maar ook door creatief ondernemen en een onvermoeibaar doorzettings­vermogen….
Lees hier [pdf] het hele artikel door Daniëlle Verweij. Verscheen in het boek ‘Gemaakt in Woerden’, uitgegeven door Ondernemers­Kring Woerden ter ere van het 70-jarig jubileum in 2022.

‘Boeren, burgers en…vermaak’

…Op het bedrijf van de familie Hoogendoorn konden de mensen het vee aanraken en ruiken en zien hoe de echte boerenkaas wordt gemaakt én proeft. Zo werd zuivelboerderij de Wilhelminahoeve steeds meer een boerenbuiten- belevenis…
Lees hier [pdf] het verhaal van Boerderij de Boerinn. Uit het handboek ‘merk- en communicatiestijl’ 2013.