Reacties van toehoorders op mijn voordracht

“Een inspirerende boer met inzicht!”
Naast initiator en oprichter van Boerderij de Boerinn heeft Hendrik Jan zich ontwikkeld tot enthousiast spreker met zelfspot, humor en het vermogen de zaal voor zich te winnen.
“Verbluffend om te zien wat een belangrijke blauwdruk dit is voor het pad van een ondernemer en hoe waardevol het is deze inzichten te verkrijgen! Ruim 100 Woerdense ondernemers luisterden met volle aandacht naar ‘het verhaal’ van BoerHendrik. Een absolute aanrader!”
“Hendrik Jan gaf een lezing vanuit een onverwacht perspectief. Hij ontrafelde zijn drijfveren als mens en ondernemer door terug te kijken naar zijn afkomst en persoonlijke belevenissen. Door zijn persoonlijke, soms ontroerende, verhaal zette hij mij aan het denken over mijn eigen motivatie.”

“Als bedrijfskundige bedreven boerenzoon raakte hij zijn publiek in het hart met zijn persoonlijke familiegeschiedenis en ervaren blik op het ondernemer zijn. Indrukwekkend hoe hij zijn ondernemerschap met hoofd en hart heeft vormgegeven. Waardevolle leermomenten op een toegankelijke, boeiende en vermakelijke manier gebracht.”

“Uit de grond van zijn hart neemt Hendrik Jan je mee langs de paden die geleid hebben tot waar hij nu is. Door zijn gedurfde, ontroerende en vooral inspirerende manier van spreken zaait hij herkenbare verwarring en oogst lof. Deze levenslessen zijn van onschatbare waarde voor een ieder die wil groeien persoonlijk en/of zakelijk.”
“Ik ben aangenaam verrast door de voordracht, eigenlijk meer een optreden (…).
Hij heeft ons als publiek meegenomen in zijn levensverhaal, door met name zijn familiegeschiedenis aan ons te vertellen (…), waarbij de koppelingen die hij legde tussen zijn familiegeschiedenis en de huidige situatie zowel verassend als origineel waren. Kortom een geweldig verhaal waar je nog lang over na zult denken om te kijken naar de paralellen tussen jouw situatie nu en jouw geschiedenis. Een optreden als dit, zou zeker niet misstaan in een theater.”
“En na de voorstelling laat Hendrik Jan je achter met de vraag wie ben ik nu, hoe ben ik hier gekomen en is dat waar ik wil zijn op dit moment?”